Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkAktualis ajanlat:

 
Essential Ghost Rider tpb
Essential Ghost Rider tpb
Collects Ghost Rider #21-50.
                 

Fontos Informacio:

Üdvözöllek a Comicsinvest.hu oldalon

Az oldal használatával, és a rendeléssel kapcsolatos tudnivalókat az INFO menüpont alatt találod, ezt kérlek mindenképpen olvasd el a saját érdekedben  mielőtt rendelsz.  A listán szereplő  képregények legnagyobb része angol nyelvű, kizárólag a MAGYAR menű alatt találhatóak magyar nyelvűek! Amennyiben valami mégsem világos a tájékoztatóban, nyugodtan kérdezd meg Emailben. A kérdéseket  a kapcsolatkukaccomicsinvest.hu címre, a konkrét megrendeléseket a nemethvladikukacgmail.com címre küldheted.  FONTOS dolog, hogy a a  megrendelt képregények  értékének MINIMÁLIS összege személyes átvételnél (nálunk helyszínen) 2500ft,  előreutalásos fizetésnél 3000ft, utánvételnél pedig 5000ft, tehát legalább ennyiért kell vásárolni, hogy a rendelés érvényes legyen!

Hirek:

Boldog ünnepeket kívánunk! (2016-Dec-26)
  December 24-től szabadságon vagyunk, és 2017 január 4-től kezdjük újra a munkát. Rendeléseket természetesen ezalatt is lehet küldeni, és azok feldolgozása 4-én érkezési sorrendben történik.
Emelkedik a minimum rendelési összeghatár (2015-Jan-19)
  A személyes átvételnél 2500ft-ra, előreutalásos fizetésnél pedig 3000ft-ra emelkedik a minimum rendelési összeghatár, ezt vegyétek figyelembe a rendelések leadásakor.
Rendelési emailcím változás (2013-Mar-21)
  Ezentúl a megrendeléseket a nemethvladikukacgmail.com címre kérjük.
Comicsinvest a Facebookon (2011-Aug-15)
  Mivel a Fumax kiadónak is nemrég indítottuk el a Facebookos oldalát, és nagyon népszerű lett, így arra gondoltam, hogy a Comicsinvestnek is fel kell kerülnie. A Facebookon folyamatosan tudok majd olyan híreket megosztani veletek, amire itt nem volt lehetőség, illetve lesznek majd külön akcióink a minket kedvelők számára.
Levelezés+telefonszám+hétvége (2010-Feb-02)
  Az utóbbi időben egyre gyakrabban fordul elő, hogy a kedves megrendelőink nem kapják meg az emailjeinket. Nos ez a tapasztalatok alapján leggyakrabban a spamszűrőknek köszönhető, amik kb. arra jók, hogy az ember fontos leveleinek egy részét is kiszűrjék a spamek egy része mellett, szóval gyakorlatilag több kárt okoznak mint hasznot. Azt javaslom mindenkinek, kapcsolja ki a spamszűrőjét ha teheti, ha pedig nem teheti akkor ne csodálkozzon rajta, hogy egy csomó fontos emailt nem fog megkapni.
  Részben a fentiek miatt is kérek a rendeléseknél (személyes és postai átvételnél is) telefonszámot, hiszen így fel tudom venni a kedves vevővel a kapcsolat, amennyiben bármi probléma felmerül.
  Emellett, bár nagyon triviálisan hangzik, a tapasztalatok alapján mégsem az, kérek mindenkit, hogy írja alá a leveleit. Lehet, hogy bennem van a hiba, de egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni a köszönés és aláírás nélküli érdeklődéseket.
  Végül még valami amit szeretnék tisztázni: hétvégén általában nem áll módunkban emailekre válaszolni, kérek mindenkit, hogy ezt vegye figyelembe.
  Személyes átvételre kizárólag hétköznap van lehetőség! Ezektől függetlenül a hétvégén leadott rendelések is természetesen érvényesek és azokat érkezési sorrendben dolgozom fel.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!