Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkAktualis ajanlat:

 
Nimona Gn
Nimona Gn
The New York Times bestselling graphic novel sensation from Noelle Stevenson
       
Original Sin Hc
Original Sin Hc
Point One#1,Original Sin#0-8, Original Sins#1-5, Original Sin Annual#1, Original Sin: Secret Avengers Infinite Comic#1-2
       
Doctor Strange Vol. 1 Hc
Doctor Strange Vol. 1 Hc
Doctor Strange#1-10,Last Days Of Magic.
 

Fontos Informacio:

Üdvözöllek a Comicsinvest.hu oldalon

Az oldal használatával, és a rendeléssel kapcsolatos tudnivalókat az INFO menüpont alatt találod, ezt kérlek mindenképpen olvasd el a saját érdekedben  mielőtt rendelsz.  A listán szereplő  képregények legnagyobb része angol nyelvű, kizárólag a MAGYAR menű alatt találhatóak magyar nyelvűek! Amennyiben valami mégsem világos a tájékoztatóban, nyugodtan kérdezd meg Emailben. A kérdéseket  a kapcsolatkukaccomicsinvest.hu címre, a konkrét megrendeléseket a nemethvladikukacgmail.com címre küldheted.  FONTOS dolog, hogy a a  megrendelt képregények  értékének MINIMÁLIS összege személyes átvételnél (nálunk helyszínen) 2500ft,  előreutalásos fizetésnél 3000ft, utánvételnél pedig 5000ft, tehát legalább ennyiért kell vásárolni, hogy a rendelés érvényes legyen!

Hirek:

Karácsonyi nyitvatartás (2018-Dec-15)
  Az utolsó munkanap: december 21, péntek. Ezen a napon 18:00-ig tudtok jönni az átvevőpontunkra személyes átvételre. Aki nem veszi át az ezelőtt leadott rendelését, azt a rendelést semmisnek vesszük.

  Ha december  17, hétfő éjfélig leadod a megrendelésedet a honlapunkon, garantáltan megkapod még karácsony előtt a csomagod. Van esély, hogy később leadott rendelések is megérkezzenek, de 100%-ra biztosan nem tudjuk ígérni.

  2019. január 3, csütörtök lesz az első munkanapunk.

  December 21. és január 3. között is várjuk és fogadjuk a megrendeléseket a honlapunkon, a feldolgozásuk pedig január 3-tól kezdődik meg.

Levelezési Tanács! (2013-Jan-24)

  Nagyon sok e-mailt kapok naponta, gondolom ez nem meglepő. Néha már kezelhetetlen mennyiséget, de azért  igyekszem mindenre válaszolni. Viszont az rendkívül megnehezíti a munkám, hogy nagyon sokan a válaszomra úgy reagálnak, hogy új levelet küldenek, amiben már nincs benne az, hogy mit válaszoltam nekik. Gondolom ők feltételezik, hogy az agyam vetekszik egy komputerrel és fejben tudok minden fontos dolgot tartani, de sajnos ez nem így van.

  Tehát arra kérek mindenkit aki eddig nem így tett, hogy használja a levelező programmja "Válasz" opcióját, amikor az én levelemre reagál, és a levélből ne törölje ki azt amit neki írtam, hogy lássam mire válaszol. Így a teljes levelezés mindig kéznél van, azonnal vissza lehet nézni, hogy mit is írtunk egymásnak az előzőekben. Természetesen a már  lezárt, vagy nem aktuális dolgokat ki lehet dobni.

  Az email tárgyába pedig ne azt írd simán, hogy rendelés, mert nagyjából mindenki azt írja be, is úgy sokkal nagyobb eséllyel keveredhet el az emailed a többi között.

Comicsinvest a Facebookon (2011-Aug-15)
  Mivel a Fumax kiadónak is nemrég indítottuk el a Facebookos oldalát, és nagyon népszerű lett, így arra gondoltam, hogy a Comicsinvestnek is fel kell kerülnie. A Facebookon folyamatosan tudok majd olyan híreket megosztani veletek, amire itt nem volt lehetőség, illetve lesznek majd külön akcióink a minket kedvelők számára.
Levelezés+telefonszám+hétvége (2010-Feb-02)
  Az utóbbi időben egyre gyakrabban fordul elő, hogy a kedves megrendelőink nem kapják meg az emailjeinket. Nos ez a tapasztalatok alapján leggyakrabban a spamszűrőknek köszönhető, amik kb. arra jók, hogy az ember fontos leveleinek egy részét is kiszűrjék a spamek egy része mellett, szóval gyakorlatilag több kárt okoznak mint hasznot. Azt javaslom mindenkinek, kapcsolja ki a spamszűrőjét ha teheti, ha pedig nem teheti akkor ne csodálkozzon rajta, hogy egy csomó fontos emailt nem fog megkapni.
  Részben a fentiek miatt is kérek a rendeléseknél (személyes és postai átvételnél is) telefonszámot, hiszen így fel tudom venni a kedves vevővel a kapcsolat, amennyiben bármi probléma felmerül.
  Emellett, bár nagyon triviálisan hangzik, a tapasztalatok alapján mégsem az, kérek mindenkit, hogy írja alá a leveleit. Lehet, hogy bennem van a hiba, de egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni a köszönés és aláírás nélküli érdeklődéseket.
  Végül még valami amit szeretnék tisztázni: hétvégén általában nem áll módunkban emailekre válaszolni, kérek mindenkit, hogy ezt vegye figyelembe.
  Személyes átvételre kizárólag hétköznap van lehetőség! Ezektől függetlenül a hétvégén leadott rendelések is természetesen érvényesek és azokat érkezési sorrendben dolgozom fel.
Gyüjtemények vásárlása (2008-Jan-16)
  Akinek van eladó gyüjteménye nyugodtan írjon, hátha meg tudunk egyezni. Angol és magyar nyelvű képregények érdekelnek, minél nagyobb tétel annál jobb.  Kizárólag elfogadható állapotban lévő képregényeket keresek.Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!