Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkInfo

  INFO

  Képregények

  A listán szereplő képregények legnagyobb része angol nyelvű, kizárólag a MAGYAR menű alatt találhatóak magyar nyelvűek!

  Vásárlás

  A listáról válaszd ki azokat a képregényeket, amiket szeretnél megvásárolni, és írd meg ezeket a címeket a teljes neveddel együtt a nemethvladi@gmail.com emailcímre, valamint azt hogy személyesen vagy postán akarod e átvenni a képregényeket.
  Ha személyesen, akkor erre nálunk a XIV. kerületben, a Bosnyák tér közelében van lehetőség, kizárólag hétköznap. Ha postán, akkor a címed pontosan,  irányítószámmal és a teljes neveddel együtt add meg, mert ezek nélkül nem tudom postázni a megrendelt újságokat. A postázási címen kívül szükséges egy telefonszám megadása is, amin el tudlak érni, ha bármi probléma adódna. A postai átvétel módja utánvétel, ami azt jelenti, hogy a postás házhoz viszi neked a megrendelt füzeteket, és neki kell kifizetned azok árát. Amennyiben nem vagy otthon kézbesítéskor az sem nagy gond, mert a postahivatalban is átveheted a küldeményt, azzal az értesítővel amit a postás otthagy. Kérlek, hogy miután leadtad a rendelést, kísérd figyelemmel a mail postafiókod, hiszen minden bizonnyal válaszolni fogok a megrendelő mailedre. Arra a mailcímre válaszolok, amiről a megrendelésed jött, tehát ne más postafiókról rendelj, mint ahová a választ várnád, és nyomatékosan kérlek te is arra az emailre válaszolj majd, amit kapsz tőlünk! EZ NAGYON FONTOS.
  Amennyiben KÉT MUNKANAPON  belül nem kapnál tőlünk választ a rendelésedre, kérlek újra küld el, mert az azt jelenti, hogy valami gikszer van nálunk, és vagy nem kaptuk meg, vagy átsiklottunk felette.
  Kérek mindenkit, hogy csak olyan újságokat rendeljen meg, amiket a rendeléstől számított 3 napon belül át tud venni. Félretetetésre NINCS lehetőség!
  Utánvételes RENDELÉS MINIMUM ÖSSZEGE 7000ft, személyes átvételnél 3500ft illetve előreutalással történő fizetés esetén pedig 3000ft. Ez azt jelenti, hogy a megrendelt képregények értékének minimum ezt az összeghatárt kell elérnie és ehhez jön még a postaköltség utánvételnél. Természetesen személyes átvételnél nincs postaköltség. A komplett minisorozatok általában csak EGYBEN eladók, de vannak kivételek, ezért kérdezz rá külön, ha egy komplett miniből csak 1-2 számot szeretnél.

  Rendelés:                      nemethvladi@gmail.com
  Információkérés:         kapcsolat@comicsinvest.hu
   
  Postaköltség

  Személyes átvételnél nincs postaköltség, a személyes átvétel kizárólag a XIV. kerületben lévő irodánkban lehetséges.
  Amennyiben a vevő postázással szeretné átvenni a rendelését a postaköltség minden esetben őt terheli.
  Előreutalásnál a szállítási költség értéktől függetlenül, egyébként 1200ft (GLS kézbesítéssel, de Postapontot is lehet kérni).
  Az előreutalás a nevétől eltérően az utaláson kívül jelenthet bankszámlára direktbe befizetést bármelyik K&H fiókban, illetve rózsaszín csekkes postai befizetést is, bár ez utóbbinak van némi pluszköltsége.
  Utánvételes rendelés esetén a szállítási költség 1800ft (GLS kézbesítéssel).

  Amennyiben a vásárló nem veszi át a küldeményt, vagy rossz címet ad meg és emiatt meghiúsul a kézbesítés, a postaköltséget akkor is meg kell térítenie! FIGYELEM ezt nagyon komolyan vesszük, akár törvényi úton is behajtjuk az ilyen követeléseket, aminek igen komoly plusz költségét is átterheljük, úgyhogy ha nem vagy biztos a rendelésedben akkor inkább NE add le!

  Állapot kategóriák

  -új
  Az ebben a kategóriában szereplő képregények túlnyomó többsége még teljesen ÚJ, OLVASATLAN, lehetnek rajtuk apró hibák, de semmi komoly. A komoly gyűjtőknek ez a kategória a leginkább ajánlott.

  -jó
  Ezeket az újságokat több kisebb hiba, vagy egy jelentősebb szépséghiba, (pl.  a borító jelentős kopása, 20 évnél fiatalabb újságoknál jelentős sárgulás, címlapra ragasztott árcédula, pecsét stb) jellemzi, de ezek ellenére még  jó állapotban van., és még befektetési értékkel is bírnak. Ebbe a kategóriába tartozó újságok állapotában van a legnagyobb szórás, de az áruk mindig is a tényleges állapottól függ, ha pl. alig gyengébbek mind az újszerű állapot, akkor az áruk is csak minimálisan kevesebb.

  -megfelelő
  Ezek az újságok már elég viharvertek, több jelentős hiba is lehet rajtuk, de még nem saláták, megvan  a borító, és a sztorioldalak sem hiányosak, tökéletesen élvezhetőek, viszont komoly gyüjtőknek nem ajánlott, hiszen befektetési értékük nagyon alacsony.

  Rövidítések és kifejezések magyarázata

  ff: fekete-fehér
  TPB: trade paperback azaz gyűjteményes kötet
  GN: graphic novel
  OGN: original graphic novel
  Prestige format: reklám nélküli, az átlagnál vastagabb papírból készült borítójú, igényes kivitel
  HC: hardcover azaz kemény borító
  Manga: japán képregény, általában fekete-fehér
  cardstock cover: a normálnál vastagabb papírú borító
  wraparound cover: A hátsó borítón is van rajz, általában az első borítóval együtt egy kétoldalas képet alkot.
  digest: kisalakú kiadvány, zsebkönyv
  one-shot: egy részes kiadvány


  Comicsinvest adatkezelési nyilatkozat

   

  1. A www.comicsinvest.hu (a továbbiakban: a honlap) oldalon fellelhető honlap célja kizárólag tájékoztató jellegű, típusát tekintve nem webshop.

  2. A honlapon személyes adatok kérésére és megadására alkalmas felület, bővítmény, részleg, stb. nem található.

  3. A honlapon regisztráció nem lehetséges, személyes adatok és elérhetőségek megadására ilyen formában sem nyílik lehetőség.

  4. Személyes adatokat a comicsinvest.hu oldal révén semmilyen formában nem kérünk, és nem tárolunk.

  5. Megrendelés esetén emailben kért személyes adatok: név, postázási cím, telefonszám, email cím kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a megrendelt köteteket postázási folyamat során – előzetesen jelzett igény esetén – eljuttassuk a rendelőnek, további tárolásra és felhasználásra semmilyen formában nem kerülnek.

  6. A megrendelés teljesítése folyamán az adatok kizárólag a postázást végző GLS csomagküldő szolgálat, a Magyar Posta, vagy a Foxpost Zrt. részére kerülnek átadásra, kizárólag a szállítás idejére és ebben a hatáskörben, további tárolásra és további feleknek átadásra nem kerülnek.
Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!