Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Rozsomák: Snikt!
# 0
Állapot Új
Formátum színes, fényes papíron
Év  2006
Szerző  Tsutomu Nihei
Rajzoló  Tsutomu Nihei
Oldal  112
Megjegyzés  
Ár 3000
Diszkont ár  
Rövid tartalom
Rozsomák, az X-Men szuperhõscsapat legnépszerûbb tagja nem elõször kerül kapcsolatba Japánnal, hiszen már az elsõ saját történetében is nindzsákkal és szamurájokkal vetette fel kedvenc mutánsunkkal a harcot Frank Miller és Chris Claremont. Mi több, a nálunk nemrég befejezõdött Rozsomák-sorozat is a felkelõ nap országában indult. Most azonban Logan barátunk akaratán kívül egy másik, egy alternatív jövõben található Japánban köt ki. Egy olyan, kicsit Mátrix-szerû világban, amely roppant jellemzõ a Blame és Noise mangák világhírû alkotójára. Nihei Cutomu (vagy ahogy talán egyesek jobban ismerik, angolos átírásban: Tsutomu Nihei), a mai japán képregény egyik szupersztárja nem hazudtolja meg magát a Marvel mangaverzum alkalmi szerzõjeként sem, igazi cyberpunk figuraként értelmezi Rozsomákot. A létezõ legkeményebb fémbõl, adamantiumból készült karmaival és öngyógyító mutáns képességével felvértezett Logan belecsöppen a Mandátumok és a világméretû katasztrófát túlélõ maroknyi ember harcába, és ha már ott van közöttük, megteszi azt, amihez õ ért a egjobban az egész világon. Bármelyik világon.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!