Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Bania, a pokoli futár
# 3
Állapot Új
Formátum ff.
Év  2007
Szerző  
Rajzoló  
Oldal  188
Megjegyzés  Az utóbbi évek legjobb akció-fantasy manhwa sorozata!
Ár 2200
Diszkont ár 1700
Rövid tartalom
Bania, a feltartóztathatatlan futár egy szent templom szívében zajló, kaotikus küzdelem közepén találja magát. Elszántan indul útnak három Hohwe-béli lovag kíséretében, hogy titokzatos küldeményt juttasson el a börtön mélyén raboskodó Jiahn szerzetesnek. Útja bármikor halálcsapdának bizonyulhat, ám céljától annak ellenére sem tántoríthatja el semmi, hogy közben a vérszomjas torreneken kell keresztülverekednie magát! Eközben Kong olyan csávába kerül, amelybõl talán még Bania ügyessége sem rántja ki. Egy elrabolt kislány nyomába eredve Kong mindent (futártáskájának szigorúan bizalmas tartalmát is beleértve) kockára tesz azért, hogy kiszabadítsa õt. Kim Young-Oh legújabb, fordulatokban gazdag történetét ezúttal is izgalmas csaták, kegyetlen gonosztevõk, borzalmas szörnyek és csípõs humorú párbeszédek tarkítják, csakúgy, mint az előző két kötetben.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!