Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Bania, a pokoli futár
# 4
Állapot Új
Formátum ff.
Év  2007
Szerző  
Rajzoló  
Oldal  184
Megjegyzés  Az utóbbi évek legjobb akció-fantasy manhwa sorozata!
Ár 2200
Diszkont ár 1700
Rövid tartalom
A Bania-sorozat jelen kötetében az elsöprő végkifejlet felé vezető cselekmény bontakozik ki. A pokoli futár eddigi legfontosabb küldetését teljesíti – és ezúttal nem kevesebb múlik rajta, mint Gaya jövője! Bania a brutális torrenekkel és alattomosan támadó gwichi-férgekkel harcolva is megőrizte rendíthetetlenségét, de amikor újra felszínre törnek erőszakos múltjának elfeledett részletei, hidegvére néha cserbenhagyja. Bár útján régi barátok és új ismerősök segítik, egyedül ő lehet az, aki célba juttatja a küldeményt, melynek révén talán elkerülhető a szörnyű pusztulás. Kim Young-Oh utolsó előtti Bania-történetét ezúttal is izgalmas csaták, kegyetlen gonosztevők, borzalmas szörnyek és csípős humorú párbeszédek és jelenetek tarkítják. A sorozat az eredeti, koreai manhwa-formátumot követi.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!