Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Dominion - A tankosztag
# 0
Állapot Új
Formátum ff., nagyobb,mint az átlagos manga formátum
Év  2008
Szerző  Masamune Shirow
Rajzoló  Masamune Shirow
Oldal  216
Megjegyzés  
Ár 2490
Diszkont ár 1700
Rövid tartalom
Üdvözlünk a jövőben, ahol a bioépítésű házakból álló városkép és a mérgező levego határozza meg a mindennapokat, a bűnözés pedig olyan súlyos, hogy a rendőrség tankba szállt! Amikor a gonosz Buaku elrabol egy titokzatos, szárnyas lányt, aki képes megtisztítani a mérgező levegőt, a rendőrség minitankjának parancsnoka, Leona Ozaki veszi fel vele a harcot. De sietnie kell, ha le akarja győzni az elvetemült bűnözot és annak gyönyörű, halálos cicanőit, Annapumát és Unipumát, mielőtt Buaku terve valóra válik. Buaku pedig nem pénzt akar, és itt az emberiség sorsa a tét! Shirow Masamune a Ghost in the Shell és az Appleseed alkotójaként szerzett hírnevet az egész világon. A Dominion egy hanyatló világba helyezett utópisztikus ökológiai, rendőrségi akcióvígjáték, amilyet csak a mester tud írni!

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!