Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Magányos csillag (L' Étoile Solitaire)
# 0
Állapot Új
Formátum ff., nagyobb,mint az átlagos manga formátum
Év  2008
Szerző  
Rajzoló  
Oldal  240
Megjegyzés  az első yaoi manga magyarul!
Ár 3000
Diszkont ár  
Rövid tartalom
Micah Remmington komoly üzletember, aki bármit megtesz, hogy elérje, amit akar. Micah cápaként csap le az ellenséges felvásárlások során, és már évek óta vesz, alakít át és ad el szállodaláncokat. Hogy mi a következő célpontja? A Hotel Kurahashi, egy kis szállodalánc Japánban, amely épp anyagi gondokkal küzd, és Micah arra készül, hogy külföldi turisták célpontjává teszi a cég szállóit. Hamarosan bonyolultabbá válnak a dolgok, amikor Micah megismeri az ifjú elnök-vezérigazgatót, Yuukit, és beleszeret. Yuuki csak nemrég vette át elhunyt apjától az igazgatói posztot, és bár nagyon igyekszik, semmi érzéke a cégvezetéshez. De vajon Micah vonzalma Yuuki iránt csupán csel, hogy gond nélkül megkössék a szerződést? Micah jegyese a világ egyik legbefolyásosabb családjának örököse. Biztos, hogy Yuuki személyisége és bája le tudja kötni egy ilyen férfi figyelmét? Bárhogy is legyen, Micah személyi titkára, Richard nem hajlandó semmilyen kockázatot sem vállalni. Bármit megtesz, hogy megvédje a főnökét és a cégét – akkor is, ha ehhez Micah-t saját magától kell megvédenie. Ismerjétek meg Yuuki, Micah és Richard történetét Yuno Ogami kötetében, amely az első kifejezetten a nyugati közönség számára ké­szí­tett boys’ love manga. Vajon Micah talál végre valakit, aki enyhíti szíve magányát, vagy a jéghideg sárkány csupán újabb trófeával akarja bővíteni hódításai listáját?

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!