Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Menő manó album
# 1
Állapot
Formátum ff.-színes magazin
Év  1990
Szerző  vegyes
Rajzoló  vegyes
Oldal  128
Megjegyzés  1-3.szám egybekötve
Ár 900
Diszkont ár  
Rövid tartalom
Az első 3 szám (1989/1, 2, 1990/1) egybekötve + extrák (ismertetés a lap készítéséről, beküldött rajzok, stb.). Képregények: - Osvaldo Cavandoli: Menő Manó - Guido Buzzelli: Marilyn - Fabrizio dell Tessa: Mézháború - Fabbri: Vásárlás a TV-ben - Töth Péter: Jegykezelés - Szabó László Róbert: Dr. X - Sváb József: Cochise - Pál Nagy Balázs: Kristóf - Szabó László Róbert:Ruppert és Blekbörri - Vicenmte Segrelles: A zsoldos - Massimo Rotundo: Az emberi áldozat - Szabó László Róbert: Tiszta forrás - Cavazzano: Altai és Jonson - Ugolino Cossu: Shylock - Juan Giménez: Az idő szárnyai - Szabó László Róbert: Non plusz ultra - Szabó László Róbert: Eh bien, Klosár A képregényeken kívül több rovatot is tartalmaznak az egyes számok (képregényiskola, életrajzok, stb.)

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!