Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Hetalia Tengelyhatalmak
# 1
Állapot Új
Formátum ff., nagyobb,mint az átlagos manga formátum
Év  2010
Szerző  
Rajzoló  
Oldal  136
Megjegyzés  8 színes oldallal! RITKASÁG
Ár 5000
Diszkont ár  
Rövid tartalom
Mi történne, ha a világ országai hirtelen megelevenednének, és ők játsszanák el a különböző történelmi eseményeket? A Hetaliában a káosz garantált: Olaszország gyáva és csak a spagetti érdekli, Amerikának hőskomplexusa van és zabálja a hamburgert, Oroszország vodkát vedel és terrorizálja környezetét, a borimádó Franciaország mindenkit hanyatt döntene, aki él és mozog, Magyarország pedig Ausztria felesége, de gyerekkorában fiúnak hitte magát. Így persze sehogy sem tudnak dűlőre jutni egymással, és már az sem biztos, hogy minden úgy alakult, ahogy a történelemkönyvekből ismerjük. Himaruya Hidekaz mangájában minden ország a legsarkosabb sztereotípiákkal jelenik meg előttünk, a különféle történelmi események pedig kifordítva, jó adag humorral megspékelve nyernek új értelmet. A HETALIA: Tengelyhatalmak imádnivaló, vicces és politikailag tökéletesen inkorrekt – de éppen ez a jó benne!

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!