Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím A Vízisten menyasszonya
# 6
Állapot Új
Formátum ff.
Év  2010
Szerző  
Rajzoló  
Oldal  192
Megjegyzés  
Ár 2150
Diszkont ár 1900
Rövid tartalom
A történet kezdetén Szoa kész volt feláldozni életét Habeknek, a félelmetes istenségnek, hogy megmentse aszály sújtotta faluját a pusztulástól. A hatalmas vízisten azonban nem ölte meg, hanem varázslatos királyságába, Szugukba vitte, Habeknek az őt sújtó átok miatt nappal egy kisfiú testében kell élnie, és csak éjszaka öltheti fel igazi, felnőtt alakját. Habek, hogy elrejtse Szoa elől különös titkát, éjszakánként Mui álcája mögé rejtőzik, és a többi istenséggel együtt verseng a kegyeiért. Vajon a vízisten végre elárulja titkát szoának, vagy a cselszövő isteneknek sikerül végleg éket verni Habek és emberi menyasszonya közé? Ráadásul egy rejtélyes alakváltó is szemet vetett Habekre, mesterkedéseinek köszönhetően pedig a vízisten úgy hiszi, hogy előző emberi menyasszonya még életben van !

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!