Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím A part fénye
# 0
Állapot Új
Formátum ff., igényes kivitel
Év  2013
Szerző  
Rajzoló  
Oldal  116
Megjegyzés  
Ár 2000
Diszkont ár  
Rövid tartalom
A cím a két főszereplő, egy sötételf és egy felszíni elf találkozására utal. A nyári napfordulót a kelták a Földanya és a Napisten közös ünnepének, nászának tartották, alternatív elnevezése: „A Part Fénye". Ez a „Föld fénye" és a „Víz fénye", azaz a kettő közötti „ünnep". A történet elején egy tolvaj elf (Veldan) és egy nem épp békés életet élt félelf (Azzedar) találkozásának lehetünk tanúi. Ámbár ez a találkozás is rosszat sejtet, mivel az ifjú harcos mély sebbel ájul el. A hajsza már folyik, s még az üldözők nyomát követő vadász is jól teszi, ha ügyel a hátára. Vagy a lelkére kéne inkább? Egy nemes drow hölgy (Lunareth) lehetne a nevető harmadik, ha nem jön közbe egy kis malőr: Egy átok összebilincseli az átokverte arrogáns félelffel... Vajon meddig tart az átok? Megszüntetheti-e valaki vagy hőseinknek kell felnőniük ahhoz, hogy újra a maguk útját járják?

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!