Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Világvégi mesék
# 0
Állapot Új
Formátum nagyalakú, színes, fényes papíron
Év  2016
Szerző  
Rajzoló  
Oldal  52
Megjegyzés  
Ár 2990
Diszkont ár 1600
Rövid tartalom
A Világvégi mesék egy csupa magyar szerzőt felvonultató, vadonatúj képregény-antológia, a Mad Max-filmek, a Fallout-játékok és a The Walking Dead tévésorozat szerelmeseinek – sötét és kegyetlen vízió egy olyan világról, ami akár valósággá is válhatott volna. Alkotói közt az egykori ingyenes online képregényantológia, a Random alapítója, Chavez neve is szerepel: több évnyi hallgatás után egy Paneldzsungel című 40 oldalas, színes, a Gombalovas-testvérpár látványos rajzaival elmesélt posztapokaliptikus horrorral tér vissza a hazai képregényes élet sűrűjébe. Csátvák Soma Felperzselt só című története a hazai fejlesztésű, már most kultikus Saltlands társasjáték színhelyét, a nagy kataklizma utáni Sóság kőkemény világát mutatja be Lossonczy Bazsó szuggesztív képeivel. A kötetben a fentiek mellett az ismert regényíró-illusztrátor, Lakatos István kétoldalas zombivadászata is helyet kapott. A borító Budai Dénes munkája, a szerkesztő és egyben a kiadó a Cafe Postnuclear másik alkotója, Szűcs Gyula.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!