Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím V mint Vérbosszú
# 0
Állapot Új
Formátum nagyalakú, színes hc
Év  2018
Szerző  Alan Moore
Rajzoló  David Lloyd
Oldal  360
Megjegyzés  V for Vendetta#1-10.
Ár 8495
Diszkont ár  
Rövid tartalom
Jó estét, London! Értesítjük a londoni lakosokat, hogy Brixton és Streatham városrészek mától karantén alá esnek. A saját testi épségük és biztonságuk érdekében javasoljuk, hogy maradjanak távol ezektől a területektől... Ma délelőtt a rendőrség Birmingham városrész tizenhét lakásában tartott razziát, felszámolva ezzel egy feltételezett, jelentős terroristahálózatot… Kellemes időnk lesz egészen nulla óra hét percig, amikor záporeső érkezik majd, és eltart 1:30-ig… További szép… Egy képzeletbeli, diktatórikus Angliában, egy szabadságát és hitét vesztett országban fehér maszkot viselő, titokzatos férfi bukkan fel és hirdet harcot az elnyomók, a reménytelenség, közöny, a lélekölő sötétség ellen. A titokzatos múltú, arc nélküli V kifogástalan úriember, félelmetes igazságosztó és zseniális stratéga, aki változást akar hozni egy elfajzott, borzalmas új világba. Egyetlen szövetségese van: egy fiatal nő, Evey Hammond. Ám Evey-nek fogalma sincs róla, mire vállalkozik… Alan Moore és David Lloyd korszakalkotó képregénye átütő módon egyszerre képes érzékeltetni az elnyomó rendőrállam fojtogató atmoszféráját és megmutatni az ellene lázadó emberi szellem megváltó erejét. Hihetetlenül izgalmas és cselekményes politikai-társadalmi akcióthriller, egyben máig érvényes allegória korunk történelméről. Hosszú évek után végre a magyar rajongók is anyanyelvükön olvashatják a képregény műfajának egyik alapvető klasszikusát. Emlékeznetek kéne November ötödikére… A kötet a teljes 10 füzetnyi V for Vendetta képregénysorozat mellett több mint 60 extra oldalt tartalmaz.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!