Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Predator: Élet és halál
# 1
Állapot Új
Formátum keménytáblás, színes
Év  2018
Szerző  Dan Abnett
Rajzoló  
Oldal  96
Megjegyzés  
Ár 3990
Diszkont ár 3550
Rövid tartalom
Gyarmati tengerészgyalogosok egy csapata érkezik LV-797-es jelű Tartarus bolygóra. Feladatuk, hogy kivizsgálják az egyik rivális cég által, a Weyland-Yutani felségterületén végzett törvénytelen kutatásokat. De, amit találnak, az nem egyéb, mint egy ismeretlen eredetű, lópatkó alakú űrhajó birtoklásáért vívott csata reményvesztett túlélői… A Weyland-Yutani parancsa egyértelmű: a katonák bármi áron foglalják el az idegen űrhajót, ám az egység parancsnokának is eltökélt szándéka, hogy megvédi emberei életét. A parancsnoknak azonban rá kell döbbennie: egyik terv sem tartható, ha közben földönkívüli Vadászok indítják meg pusztító támadásukat… Ez a képregény-gyűjtemény a DARK HORSE Life and Death c. sorozatának 1-4. számát tartalmazza, Brian Albert Thies rajzaival és a díjnyertes Dan Abnett szövegével. A fordítást Szántai Zsolt készítette.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!