Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Fenegyerek: Sárga
# 1
Állapot Új
Formátum nagyalakú, színes hc
Év  2019
Szerző  Jeph Loeb
Rajzoló  Tim Sale
Oldal  168
Megjegyzés  Daredevil: Yellow 1–6.
Ár 4995
Diszkont ár 4000
Rövid tartalom
NEM AZ A LÉNYEG, HOGY KERÜL PADLÓRA AZ EMBER, HANEM AZ, HOGYAN ÁLL FEL ONNAN. Ez volt Bunyós Jack Murdock ökölvívó életfilozófiája, és ő eszerint is élt. Ám Bunyós Jacket meggyilkolják.Matt Murdock édesapjának erőszakos halála olyan eseménysort indít el,amely során New York City városában új szuperhős lép színre: a vak, ám emberfölötti érzékeléssel és akrobatikus képességekkel bíró igazságosztó, Fenegyerek. Titkos személyazonosságának leple alatt könyörtelen eltökéltséggel vadássza le apja gyilkosait, miközben Matt Murdockként a mindennapi élet nehézségeivel, Fenegyerekként pedig az egyre-másra felbukkanó szupergonoszokkal kell megküzdenie. A félelmet nem ismerő szuperhős pályafutásának korai szakaszát elmesélő műben az Eisner-díjas Jeph Loeb és Tim Sale páros a fordulatos cselekményt ötvözi a rájuk jellemző egyedi látásmóddal.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!