Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Sam és Twitch - Teljes gyűjtemény
# 1
Állapot Új
Formátum színes,keménytáblás
Év  2019
Szerző  Brian Michael Bendis
Rajzoló  Angel Medina
Oldal  336
Megjegyzés  Sam and Twitch #1-13,
Ár 7000
Diszkont ár  
Rövid tartalom
New ​York City sötét utcáit és a legmocskosabb szegleteit a városi rendőrség két legelszántabb nyomozója felügyeli: Sam és Twitch. Todd McFarlane nagy sikerű képregényének, a Spawn lapjairól ismerős duónak különös érzéke van ahhoz, hogy mindig rosszkor legyenek jó helyen. Sam Burke és Twitch Williams első feladata egy bűnözőket megtizedelő gyilkossági sorozat felderítése – ám nyomozás nem várt biológiai-természetfeletti csavart tartogat számukra az Udaku című, nagy kritikai sikert elért történetben. Ezt követően New York közszolgái a Central Park-i boszorkánygyilkosságokra derítenek fényt. Merüljenek alá Brian Michael Bendis (Újvilág: Pókember) író és Angerl Medina (Spawn, A Csodálatos Pókember) és Alberto Ponticelli (Unknown Soldier) rajzoló Manhattanjének sötét világába! Ashley Wood (Hellspawn) lélegzetelállító borító tovább fokozzák a sorozat hangulatát. A Sam és Twitch teljes gyűjtemény első kötete a formabontó sorozat első tizenhárom füzetét tartalmazza . A valódi krimi- és képregényrajongók számára egyaránt élvezetes gyűjteményben helyet kapott egy képgaléria, és a szerző jegyzetein keresztül bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé is.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!