Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím DC Comics nagy képregénygyűjtemény - Flash: ​Fordulópont
# 72
Állapot Új
Formátum színes,keménytáblás
Év  2019
Szerző  Geoff Johns
Rajzoló  Andy Kubert
Oldal  184
Megjegyzés  DC Comics nagy képregénygyűjtemény 72.kötet
Ár 3290
Diszkont ár  
Rövid tartalom
Barry Allen egy hős, Az ártatlanok védelmében veszi fel a harcot a gonosz ellen, mint Flash – vagyis a mint a világ leggyorsabb embere. De ez nem az a világ, amelyet ismer. Ez egy olyan világ, ahol Csodanő és Aquaman milliókat sodort háborúba, ahol Batman kezéhez legalább annyi vér tapad, mint ellenségei kezéhez, és ahol senki nem hallott még Supermanról. Barry Allennek meg kell ismerkednie ezzel a különös valósággal, hogy annak közveszélyes hőseit összegyűjthesse, mert csak velük hozhatja rendbe a világot. De akár sikerrel jár, akár elbukik, a világ már sohasem lesz ugyanolyan többé. (Flashpoint #1-5, 2011) Flash legelső időutazós történetében Barry Allen a 25. századba utazik, ahol győzedelmeskednie kell Zoom Professzor felett, aki arra tette fel az életét, hogy Fordított Flashként bűncselekményeket hajtson végre. (Flash #139, 1963)

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!