Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Sam és Twitch - Teljes gyűjtemény
# 2
Állapot Új
Formátum színes,keménytáblás
Év  2020
Szerző  Brian Michael Bendis
Rajzoló  Alex Maleev
Oldal  344
Megjegyzés  Sam and Twitch #13-26.
Ár 7000
Diszkont ár  
Rövid tartalom
New York City sötét utcáit és legmocskosabb szegleteit a városi rendőrség két legelszántabb nyomozója felügyeli: Sam és Twitch. Todd McFarlane nagy sikerű képregényének, a Spawn lapjairól ismerős duónak különös érzéke van hozzá, hogy mindig rosszkor legyenek jó helyen. Sam Burke és „Twitch” Williams számára személyes fordulatot vesz egy ügy, miközben fejvadászok és szökevények kereszttűzében találják magukat a „Fejvadász háborúk” során. Ezt követően kedvenc kopóink egy sorozatgyilkos után nyomoznak, aki pont Samet nézte ki új kedvencének a Todd McFarlane által írt „John Doe ügy” történetben. Merüljetek alá Brian Michael Bendis (Jinx, Újvilág Pókember) és Todd McFarlane (Spawn) írók, valamint Clayton Crain (Szellemlovas) és Alex Maleev (Fenegyerek) rajzolók Manhattanjének sötét világába. Ashley Wood (Pokolivadék, Popbot) lélegzetelállító borítói tovább fokozzák a sorozat hangulatát. A Sam és Twitch teljes gyűjtemény második kötete a formabontó sorozat utolsó tizenhárom füzetét tartalmazza. A valódi krimi és képregényrajongók számára egyaránt élvezetes gyűjteményben helyet kapott egy képgaléria és egy utószó a sorozatot megalkotó Todd McFarlane tollából.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!