Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Spawn: Kezdetek
# 19
Állapot Új
Formátum színes,keménytáblás
Év  2020
Szerző  vegyes
Rajzoló  Angel Medina
Oldal  348
Megjegyzés  Spawn#122-133
Ár 7000
Diszkont ár  
Rövid tartalom
A Spawn: Kezdetek 19. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne a rajongók kedvencévé vált rajzoló, Angel Medina (Hulk, A Hihetetlen Pókember) művészete mellett izgalmas történeteket találhatunk az Ivadék megteremtőjétől, Todd McFarlane-től és Brian Holguintől. A Spawn: Az Ivadék 19. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne Angel Medina (Hulk, A Hihetetlen Pókember) részletgazdagművészete mellett izgalmas történeteket találhatunk a legendás Brian Holguin és Todd McFarlane írópárostól, akik régi kedvencek és új gonosztevők összecsapását tárják elénk. A Spawn: Az Ivadék sorozat jelen kötete tizenhárom, magyar nyelven most először olvasható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban. Mellettük eredeti borítókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó. Emellett minden kötet elejére egy-egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan felújított Spawn-borító kerül.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!