Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Rick and Morty
# 9
Állapot Új
Formátum nagyalakú, színes
Év  2020
Szerző  
Rajzoló  
Oldal  128
Megjegyzés  
Ár 3990
Diszkont ár 3600
Rövid tartalom
Ebben a kötetben elolvashatod a degenerált tudószseni, Rick Sanchez és félénk unokája, Morty Smith néhány mindeddig ismeretlen kalandját: például azt, amelyben ELŐSZÖR találkoztak a Visszavágókkal, vagy amelyben kitérőt tesznek a rajongó-kedvenc Cronenberg-univerzumba. Valamint: Rick jó pár ellenséget szerzett magának az évek során, vajon mi történik, ha összeállnak, hogy revansot vegyenek rajta? Találkozhatsz Dickkel és Fartyval is, a degenerált tudószsenivel és félénk unokájával… várjunk csak… na de majd megtudod! Közreműködik az Eisner-díjra jelölt Kyle Starks (Sexcastle) és a sorozat főrajzolója, Marc Ellerby, valamint Tini Howard (Rick és Morty: Pocket Like You Stole It), Jarrett Williams (Super Pro K.O!), Sarah Stern (Zodiac Starforce) továbbá a Rick és Morty tévésorozat animátorai, Sabrina Mati és Juan Meza-Leon.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!