Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Az összetört szív balladája
# 0
Állapot Új
Formátum nagyalakú, színes
Év  2020
Szerző  
Rajzoló  
Oldal  114
Megjegyzés  cyberpunk képregény
Ár 4200
Diszkont ár 3800
Rövid tartalom
Csak számok vagyunk a számok tengerében. Számok, csupán számok, de egyes számok sokkal többet érnek, mint a többi. A kor – a hol és a mikor – nem fontos. A közeljövőben a túlnépesedés lesz a legsúlyosabb probléma. A születésszabályozás állampolgári kötelességgé válik, de az egyéni akarat önmagában nem lesz elég… A céltalan háborúk szórakoztatási formává válnak; szabályozott halálok, milliós lottó. Állatként bélyegeznek meg, és lottószámként húzzák ki a halálodat – győzelem a családodnak. A romlottat, a gonoszt, a legrosszabbat hirdetik és szponzorálják tisztességesként, igazként és jóként. A közeljövőben a társadalom más elvek szerint működik majd, a jó és a gonosz, a szeretet és a gyűlölet egy más felfogásmódja alapján. Csak kevesek születnek majd megváltoztathatatlan, természetes moralitással; mert soha senki sem fogja tudni megváltoztatni egy igazán szerelmes ember számára a szeretet értékét. Az abszurd holnap közegében egy végre hazatérő bátor katona megtudja az igazságot elveszett szerelméről. Néma harcos, hallgatási fogadalom és kíméletlen bosszú értelmetlen prózában.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!