Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Loki: Asgard ügynöke 1.
# 0
Állapot Új
Formátum nagyalakú, színes hc
Év  2021
Szerző  
Rajzoló  
Oldal  120
Megjegyzés  Bízz bennem, Loki vagyok!
Ár 5195
Diszkont ár 4195
Rövid tartalom
A csínytevés istene erősebb és agyafúrtabb, mint valaha. Asgard egyszemélyes titkosszolgálataként készen áll átcsalni, átlopni és áthazudni magát minden zűrzavaros és veszélyes küldetésen, amelyre a Mindenek Anyja küldi. Ha kell, a Bosszúállók Tornyába is betör – és ez még csak a kezdet! Loki összeakaszkodik az ármánykodó varázslónővel, Loreleijal egy monte carlói kaszinóban, majd bepillantást nyerünk Asgard hőskorába, ahol a sagák legnagyobb hőseivel szövetkezik, hogy együtt kutassanak fel egy legendás kardot. Hogy be tudjon törni Asgardia legmélyebb vár­börtönébe, Lokinak egy csapatra lesz szüksége, ám toborzás közben olyan akadályba ütközik, amellyel talán ő maga sem tud megbirkózni. Mialatt Asgardért – és közben önmagáért – harcol, kénytelen azzal szembesülni, hogy nem ő az egyetlen, aki kiválóan tud titkot tartani… A kötet a Loki: Agent of Asgard 1–5. számait tartalmazza.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!