Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Judge Dredd - Dredd bíró: Eredet
# 0
Állapot Új
Formátum nagyalakú, színes hc
Év  2021
Szerző  John Wagner
Rajzoló  Carlos Ezquerra
Oldal  176
Megjegyzés  
Ár 6495
Diszkont ár 5800
Rövid tartalom
Az Eredet az a történet, amely végre minden kérdésre választ ad Dredd Bíró világával kapcsolatban! Hogyan lett Amerikából kietlen pusztaság, amely két Megaváros között terül el? Hogyan született maga Joseph Dredd, és mi történt, amikor legelőször lépett törvényhozó bíróként az utcára? Hatalmas felbolydulást kelt, amikor rejtélyes csomag érkezik az Igazságügyi Nagycsarnokba. Dredd nem hagyhatja figyelmen kívül, és egy válogatott csapat élén embert próbáló küldetésre indul Átokföldre. A csomag tartalma ugyanis nem csak a bírói rendszer alapjait kérdőjelezheti meg, hanem egyenesen Mega-City 1 történelmének sötét bugyraiba vezeti őket… Ebben a nagyszabású Dredd-történetben a szó szoros értelmében történelmet írnak Dredd eredeti megalkotói: John Wagner és Carlos Ezquerra. A 2000 AD eredeti, több mint negyven éve futó Judge Dredd-sorozata, a legnépszerűbb brit képregény magyarul is folytatódik!

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!