Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Death Vigil - A Virrasztók
# 0
Állapot Új
Formátum nagyalakú, színes hc
Év  2021
Szerző  Stjepan Šejic
Rajzoló  Stjepan Šejic
Oldal  248
Megjegyzés  
Ár 8895
Diszkont ár 8495
Rövid tartalom
Rejtett erőknek parancsolsz, még ha csak tudat alatt is? Ha így van, várnak a Virrasztók! Csatlakozz a kozmikus háború legádázabb harcosaihoz, akik az élők világát védelmezik! Igaz, előbb meg kell halnod, de tudod, hogy van ez – valamit valamiért… A fátylon túl ugyanis isteni hatalmú, kortalan lények várakoznak arra, hogy nekromantáik áttörjék a falakat, ők pedig betörhessenek a világunkba, és saját képükre formálhassák azt. Mindössze a Kaszás Bernardette és a Virrasztók maroknyi csapata áll az útjukban, akik mágikus képességeikkel és rettenetes humorukkal felvértezve őrködnek fáradhatatlanul a világ felett. Azonban a halottidézők serege közben hatalmasra duzzad, és minden korábbinál veszedelmesebb nekromanta pecséteket vetnek be a Virrasztók ellen. A háború a küszöbön áll… A szemkápráztató, festett képeiről híres Stjepan Šejić (Harleen) ezúttal egy rejtélyekkel, őrületes akciókkal, és fárasztó szóviccekkel teli, fordulatos dark fantasy történetet mesél el, amelyben a sötétség éhes szemekkel mered rád és senki sem az, aminek látszik. A kötet a teljes nyolcrészes Death Vigil sorozatot tartalmazza.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!