Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím The Hellbound - Út a pokol felé
# 1
Állapot Új
Formátum ff.
Év  2022
Szerző  
Rajzoló  
Oldal  312
Megjegyzés  
Ár 4495
Diszkont ár 3600
Rövid tartalom
ejárt az időd. A pokol csak rád vár! Először egy figyelmeztetés érkezik. Az üzenetben mindössze a neved áll, a tény, hogy a pokolra kerülsz, és az, hogy mennyi időd van még hátra a halálodig. Amikor pedig az lejár, rejtélyes lények jelennek meg, hogy örök kárhozatra vessenek, és előlük nincs menekvés. A világ döbbenten áll a jelenség előtt, tudósok és önjelölt vallási vezetők igyekeznek megmagyarázni a felfoghatatlant, miközben a civilizáció máza egyre gyorsabban kopik le az emberiségről és hamarosan elszabadul a rettegés fűtötte káosz. Eközben a még élő kárhozottak egy része harcba száll az alvilág erőivel, akad köztük, aki pénzzé tenné végzetét, megint mások a túlélés reményében kétségbeesetten keresik a megváltást. A kérdés már csak az, hogyan lehet megmenekülni egy olyan világban, ahol már elszabadult a pokol? A rendkívül népszerű Vonat Busanba című film író-rendezőjének, Jon Szang-Honak, a koreai filmgyártás üdvöskéjének kétkötetes képregényéből a Netflix készített nagyköltségvetésű sorozatot, amely nálunk is nagy sikert aratott.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!