Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Punk Rock Jézus
# 0
Állapot Új
Formátum nagyalakú, ff. hc
Év  2022
Szerző  Sean Murphy
Rajzoló  Sean Murphy
Oldal  216
Megjegyzés  Csak 650 SZÁMOZOTT PÉLDÁNYBAN
Ár 6995
Diszkont ár  
Rövid tartalom
Új valóságshow indul Amerikában, amely nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy végigkísérje a Megváltó második eljövetelét. A keresztény hagyományok és a legújabb tudományos eredmények ötvözésével a torinói lepelből kinyert DNS segítségével új Jézust klónoznak, anyának pedig egy ideális, még érintetlen lányt választanak. A J2-nek nevezett műsort hatalmas lelkesedés és óriási felháborodás övezi, amelynek köszönhetően megdönti a televíziózás történelmének minden korábbi nézettségi rekordját. A Chrisnek keresztelt kisfiú ebben az ellentmondásos környezetben felnőve jó néhány meglepetést tartogat a show nézői és szereplői számára. Ahogy az újdonsült megváltó öntörvényűsége egyre több érdeket sért, úgy egyre több félelmetes ellenséget szerez. Vajon milyen sors vár rá egy ilyen álságos világban? Sean Murphy (Batman: Fehér lovag, Tokió Szelleme) elgondolkodtató összehasonlítást kínál korunk valósága és a saját maga által ábrázolt világ között, amelyet dinamikus, szemkápráztató rajzai keltenek életre.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!