Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó magyar
Cím Az Ezüst Utazó - Feketeség
# 0
Állapot Új
Formátum nagyalakú, színes hc
Év  2022
Szerző  Donny Cates
Rajzoló  Tradd Moore
Oldal  120
Megjegyzés  CSAK 1000 számozott példányban!
Ár 6995
Diszkont ár  
Rövid tartalom
UTOLÉRI-E A VÉGZETE NORRIN RADDOT? Cull Obsidian, Thanos adoptált gyermeke csapdába ejti a Galaxis Őrzőit, ők pedig keresztülzuhannak egy fekete lyukon, és velük együtt az Ezüst Utazó is. Hogy visszatartsa az ürességet és ne veszítse el önmagát a sötétségben, a csillagközi útvonalak őrzője kénytelen előhívni belső fényét, hogy megmenthesse saját lelkét. Ahogy kozmikus ereje egyre fogy, úgy terjed szét a mindent elnyomó sötétség. Amikor váratlan segítség érkezik egy meglepő szövetséges formájában, az Utazó úgy dönt, felveszi a reménytelen harcot a feketeséggel. Az utolsó pillanatban viszont megdöbbentő leletre bukkan, amely jó eséllyel megfordíthatja a csata sorsát, de borzalmas árat követelhet ezért. És vajon hogyan kötődik az Utazó a Szimbióták ármányos világához? Donny Cates és a zseniális fiatal rajzoló, Tradd Moore olyan útra indítják az Ezüst Utazót, amely örökre megváltoztatja őt!

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!