Akci�k!

100-300

Vladi aj�nlja


FUMAX Kiadv�nyok!

Magyar kiadások


Szerzői kiadványok

Vegyes

TPB + Graphic Novels


Mozi/Tv-AdaptációkKiadó Dark Horse
Cím Billy The Kid's Old Timey Oddities (2005)
# 1
Állapot Új
Formátum
Év  2005
Szerző  Eric Powell
Rajzoló  Kyle Hotz
Oldal  32
Megjegyzés  4részes mini
Ár 500
Diszkont ár  
Rövid tartalom
Billy the Kid having faked his own death is now free to roam America, and start a new life, unhindered by his past crimes and criminal record. Free, that is, until someone discovers his true identity. Fineas Spoule and his band of traveling sideshow performers blackmail the Kid into joining their troupe. These performers are the rarest breed of human oddities and deforms: an alligator man, a dog-face boy, a wild man, a miniature boy, a psychic, a tatooed woman, and Sproule, himself, also known as “The Human Spider.” Billy begrudgingly agrees. Spoule, on top of everything else, is something of a treasure hunter. He and his band are set to travel to Europe to steal a priceless artifact from a mysterious scientist, a Dr. Victor Frankensteain; with Billy as their hired gun.

Ez a honlap a képregénygyűjteményem katalogizálására és a megúnt, vagy feleslegessé vált képregényeim értékesítésének elősegítésére
jött létre, nem pedig anyagi haszonszerzés céljából. Az eladott képregények összértéke nem éri el a kereskedelmi mennyiséget!